Írj nekünk!

Várunk bármilyen a magyar egészségüggyel kapcsolatos sztorit, képet stb..

Küldd el saját történetedet!

Heti játék: Az amatőr sebész

 

A múlt heti felcser játék után egy hasonló, de az előzőnél valamivel könnyebb flashjátékot szeretnénk megosztani veletek. A helyszín ezúttal egy zsúfolt nagyváros, a főszereplő figura akit irányítanunk kell viszont nem egy orvos, csupán egy egyszerű pizzafutár, aki önjelölt sebészként próbál segíteni a rászorulókon, elsőként pl. egy erősen ittas egyénen, akit sikerült elütnie a pizzásfurgonjával...

 

A feladat a testbe fúrodott szilánkok, tűskék stb. eltávolítása, a seb összetűzése egy tűzőgép segítségével, majd fertőtleníteni kell egy öngyújtóval, végül pedig le kell locsolni egy kis fájdalomcsillapítóval. Ha szaggatott vonalat látunk, akkor a szikével a vonal mentén fel kell nyitni a beteget, majd a felszíni sérülésekhez hasonló módon rendbe kell hozni a a belső sérüléseket vagy újra össze kell illeszteni a törött csontokat. Az idő itt is ellenünk dolgozik,viszont ha kapkodunk, akkor további sérüléseket is okozhatunk betegünknek.

 

 

 

 

 

 


Amateur Surgeon

 

 

Ismersz hasonló játékokat? Küldd el nekünk őket!

 

szerintünk: (0/5)
-/+: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-fobia.blog.hu/api/trackback/id/tr431194171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása