Írj nekünk!

Várunk bármilyen a magyar egészségüggyel kapcsolatos sztorit, képet stb..

Küldd el saját történetedet!

Valaki konkrétan beleszart a lefolyóba

 

Ardanasz küldte nekünk az alábbi nem egyszerű esetet, ami egy budapesti gyermekkórházban történt meg.

 

 

A kórház egyik szülőknek fenntartott zuhanyzójában eldugult a lefolyó, állt a víz. A szaki bement és órákon át nem jött ki a helységből. Utána megjelent feldúltan és vörös fejjel a látogatókkal tömött folyosón. A kérdésemre, hogy mi volt a gond így felelt jó hangosan a tömeg közepén:

 

- Hát az, hogy valaki konkrétan beleszart a lefolyóba!

 

És a kedves ember még pár szatyorral is megspékelte művét, hogy tuti jól elduguljon, valamint ráadásként még a szemetesbe is produkált egy jó nagy adagot és otthagyta benne a szaros alsónemüjét is emlékbe.

 

 

Ismersz jobb sztorit is? Küldd el nekünk!

 

szerintünk: (0/5)
-/+: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-fobia.blog.hu/api/trackback/id/tr161170087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arrogáns kolléganő 2009.07.03. 11:23:19

Ez konkrétan undorító. Felháborító, hogy milyen emberek vannak. :-(

Ardanasz 2009.07.03. 22:03:22

@arrogáns kolléganő: És Te nem láttad,ahogy konkrétan ( :) )úszkált a szar a víz tetején! Akkor mit mondtál volna? Valszeg nem szó jött volna ki a szádon... :D

arrogáns kolléganő 2009.07.05. 15:47:55

@Ardanasz: Fúúúújjjj! Lehet elég "színes" hozzászólásom lett volna. Utána valószínűleg engem is konkrétan szidott volna a szaki :-D

süti beállítások módosítása