Írj nekünk!

Várunk bármilyen a magyar egészségüggyel kapcsolatos sztorit, képet stb..

Küldd el saját történetedet!

Szabályzat

• A blogon megjelenő cikkek legnagyobb részét e-mailben beérkezett olvasói levelek teszik ki. Bárki küldhet nekünk levelet a eufobiablog@gmail.com címre. Az e-mail címünkre küldött leveleket, és az abban szereplő személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokhoz harmadik fél nem férhet hozzá.

 

• Nem minden beérkezett levél kerül publikálásra. A szerkesztők fenntartják az egyedi elbírálás jogát.

 

• Ha a beküldött levél végén szerepel az aláírásod, úgy azt is közzétehetjük. Amennyiben azt szeretnéd, hogy nevedet bizalmasan kezeljük, úgy kérjük, hogy ezt külön jelezd a leveledben.

 

• Mivel nem tudjuk a levelek valóságtartalmát ellenőrizni, ezért azokért minden esetben a beküldő vállal felelősséget.

 

• Ha képeket küldesz, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad készített képet bármilyen cikkben felhasználjuk. Amennyiben nem te készítetted a képet, akkor kérjük, hogy jelöld meg a pontos forrást.

 

• A blogon regisztrációt követően bárki elmondhatja véleményét az adott témáról és cikkekről, viszont a trágár kifejezéseket, a rasszista megnyilvánulásokat, a sértegetést, az elvakult politikai hozzászólásokat valamint a spameket figyelmeztetés nélkül töröljük.

 

• Aki többször is megszegi a fenti szabályokat azt egy figyelmeztetés elküldése után kitiltjuk. A kitiltás hossza lehet 1 nap, 1 hét, 1 hónap, vagy örökre szóló.

 

• Mivel nem mindig tudjuk az összes kommentet elolvasni, ezért ezekért mindenki maga vállal felelősséget!

 

Üdv:

EÜ-fóbia Team

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-fobia.blog.hu/api/trackback/id/tr191168369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása