Írj nekünk!

Várunk bármilyen a magyar egészségüggyel kapcsolatos sztorit, képet stb..

Küldd el saját történetedet!

Mentősök és a török örömlányok

Leah elküldte nekünk mentős kalandját. Hogy mi a kapcsolat egy tornaórán történt baleset és a török örömlányok között, azt alábbi történetből megtudhatjátok.

 

 

Az egyik tesi óránkon két lányt vitt el a mentő. Az más téma, hogy mit csináltunk azon az órán. Az egyik lánynak a keze tört el, hozzá nem hívtak mentőt, csak elküldték egy kísérővel a kórházba. Egy lánynak viszont a bokája sérült, akihez hívták is azonnal a mentőt, és engem „tiszteltek” meg azzal, hogy elkísérhettem a kórházba. A mentősök megérkezését követően fél óra múlva tudtunk elindulni, mert a mentősöknek nehezükre esett felfogni, hogy nehezére esik Anitának a mozgás. Elég fitt lányról van szó, tehát nem esett volna nehezére elugrálni a kocsiig, ha a helyzet megköveteli, de neki mind a két bokája kétszer akkorára dagadt. Mire ez eljutott a mentősök tudatáig csak ennyit mondtak : - Ja, az más. A karjába vette az egyik mentős és kivitte az autóhoz. Nagy nehezen el tudtunk indulni.

 

Az iskolánk a hetedik kerületben van, ahol akkoriban üzemelt egy hajléktalan fürdő. Talán még most is fenn áll. A fürdő előtt megálltunk, és a két mentős azon kezdett vitatkozni, hogy ez nem-e az a fürdő ahol meztelen lányok mossák az ember hátát, csak álnéven fut a hely, mert állítólag Törökországból importálnak lányokat ami illegális. Ekkor eléggé pipa lettem. Azzal nincs gond, ha a magánéletben török lányokról fantáziál valaki, de ez akkor elég bosszantó volt. Anita lába még nagyobbra dagadt, a szemei már könnybe lábadtak a fájdalomtól. Kértem egy kis jeget, hogy addig, amíg ezek a fürdő előtt vitatkoztak, enyhüljön valamicskét a fájdalma. Közölték, hogy ők nem tehetnek semmit sem a beteggel, majd az orvos a kórházban. Vettem a bátorságot, és beszóltam, hogy ahhoz, hogy orvos lássa őt, el kéne jutni a kórházig. Utána egész úton hallgathattam, hogy a mai fiatalokban egy cseppnyi tisztelet sincs az öregebbek iránt.

 

Nagyot csalódtam azon a napon a mentősökben. Az oké, hogy nem volt halálos a sérülés, de tudtommal azért hívják az emberek a mentőt, hogy a beteg minél előbb ellátásban részesüljön, és ne perverz gondolatokat hallgasson. Gyalog előbb odaértünk volna a kórházhoz, ahol szintén emlékeztetni kellett őket arra, hogy Anita még mindig nem tud járni. Morogva hoztak egy tolókocsit, majd szó nélkül otthagytak.

 

Kis idővel később megszánt minket egy orvos, aki megjegyzem kifogástalanul viselkedett.

 

 

Ismersz jobb sztorit is? Küldd el nekünk!

 

szerintünk: (0/5)
-/+: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-fobia.blog.hu/api/trackback/id/tr361208048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása