Írj nekünk!

Várunk bármilyen a magyar egészségüggyel kapcsolatos sztorit, képet stb..

Küldd el saját történetedet!

Heti játék: A harctéri felcser

Az alábbi flashjátékban egy harctéren tevékenykedő felcser bőrébe bújhatunk, akivel különböző egyszerűbb műtéteket kell végrehajtanunk a sérült katonákon. Az egér mozgatásával irányíthatjuk a különböző rendelkezésre álló eszközöket (pl. szike, csipesz, tű stb.). A betegeket pár deci szájon át beadott whiskey segítségével tudjuk érzésteleníteni, ezután követni kell az utasításokat, hogy mikor-milyen műszert kell használni a csillagokkal jelölt területeken. A dolgunkat az is nehezíti, hogy csak nagyon kevés idő áll rendelkezésre egy-egy beavatkozásra, így mindenképpen szükség van jó kézügyességre, hogy a feladatokat minél gyorsabban el tudjuk végezni.

 

 

 

 

Dark Cut 2

 

 

Ismersz hasonló játékokat? Küldd el nekünk őket!

 

szerintünk: (0/5)
-/+: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://eu-fobia.blog.hu/api/trackback/id/tr321179623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Audry 2009.06.12. 17:18:26

Addig eljutok, hogy összevarrom, de aztán megjelenik egy csomó újabb csillag, és onnantól nem tudom mit kell csinálni. :( Szegényt kinyírtam párszor. LOL

aeger 2009.06.12. 20:05:20

Utána sztem újra le kell törölni a ronggyal.

süti beállítások módosítása